FeaturedHaberlerKampanyalar

Mercedes-Benz Türk’ten mart fırsatları




Mercedes-Benz Türk, Mart ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil kampanyaları ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

Markanın Finansal Hizmetler’in Mart ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet, Facelift öncesi C-Serisi Coupé, Cabriolet, SLC ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor. 

  • E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet model otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 12 ay vadeli 100.000 TL kredi tutarı için %0 faiz oranı sunuluyor. Ayrıca müşteriler 36 ay vade ile %0,99 faizli 200.000 TL kredi seçeneğinden de yararlanabiliyor. 
  •  Facelift öncesi C-Serisi Coupé, Cabriolet ve SLC otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 12 ay vadeli 100.000 TL kredi için %0 faiz oranından yararlanılabiliyor. Ayrıca kampanya kapsamında 180.000 TL’ye varan kredi tutarı için 36 aya kadar %0,99 faiz seçeneği sunuluyor.  Ayrıca Mercedes-Benz GLA otomobil alımlarında 140.000 TL kredi tutarı, %1,89 faiz ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor.  

Lastik Garantisi  

Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında satışa sunuluyor.  

AdvantagePlus 4. Yıl Uzatılmış Garanti Kampanyası 

2019 yılı boyunca iki yıllık yasal garanti süresi içerisinde MB Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi ServicePlus Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor. Müşteriler,  AdvantagePlus 4. yıl uzatılmış garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor. 

Kış Bakım Kampanyası 

Araçlarının periyodik bakımlarında Orijinal Motor Yağları’nı tercih eden müşterileri çok orijinal bir kış bekliyor. Araclarını yetkili servise getiren müşteriler, hem yedek parçada %30’a varan indirimlerden hem de kış bakım setinde %50 indirim fırsatından yararlanabiliyor.  

Kış Lastik Kampanyası 

Mercedes-Benz bu kış tüm yolları; lastiklerde garanti, hediye ve indirim avantajıyla müşterilerine açıyor. Müşteriler; Michelin, Continental ve Pirelli marka otomobil kış lastiklerini, Mercedes-Benz yetkili servislerinden %20 indirimli temin edebiliyor. Üstelik tüm lastiklerde patlama, çivi girmesi, yırtılma ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti sağlanıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere Mercedes-Benz marka şemsiye de hediye ediliyor. 

Kış Jant-Lastik Seti Kampanyası 

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setlerinde büyük indirim sağlıyor. %40’a varan indirim ve 2 yıl lastik garantisiyle jant-lastik alan müşteriler, otomobillerine yeni bir görünüm kazandırıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere Mercedes-Benz marka şemsiye de hediye ediliyor. 

Hafif Ticari Araç Kampanyaları 

Vito Kampanyası 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle şimdi bir Vito sahibi olun. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 200.000 TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da %0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler. 

Sprinter Kampanyası 

Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Kasko tercih ettiği takdirde 200.000 TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da %0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler. 

 

X-Class Kampanyası 

MercedesBenz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle yeni X-Class sahibi olun. Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4×4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu X-Class sahibi olmak isteyen müşteriler,kasko tercih ettiği takdirde %0’dan başlayan cazip faiz oranları, 200.000 TL’ye varan kredi imkanı, 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilirler. 

  1. El Hafif Ticari Araçlar

Used1 İkinci el araç alımlarında çok avantajlı fiyatlara ek olarak Mercedes-Benz Kasko’ya özel%1,59’dan başlayan faiz oranları ve 1.590 TL’den başlayan aylık ödemelerle ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu