Haberler

Yeni 7 serisi İsveç’te




Test edilirken daha önce birçok kez casuslara takılan yeni jenerasyon 7 serisi, markayı rahatsız etmişe benzemiyor. İsveç’te hala kış koşullarında aracın ne tür bir tepki verebileceğini test eden BMW, 7 serisini girdap görünümüne sahip bir kamuflaj ile detaylarını korumaya çalışmış. Ancak hem yeni hem de daha önceki yayımlanan fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi araçta yepyeni bir ön burun ve belirgin ızgara tasarımı, yeni nesil lazer far grubu bulunmakta. Alt kısımlarının makyajlı 6 serisinden esintiler taşıdığını söyleyebilmek mümkün. Aracın arka kısmında ise çift egzoz çıkışı sistemi ve krom süslemelerle birbirinden ayrılmış bir stop grubu bulunmakta.

Fotoğraflarda olmasa da 7 serisinde üst sınıf bir deri döşemenin ahşap kaplama ve metalik aksamlarla bir kombinasyonunun olduğu biliniyor. Ayrıca sportif direksiyon ile yeni nesil dokunmatik ekranlı iDrive sistemi olacak. Yine araçla birlikte arka koltuklarda dokunmatik kumanda sistemi bulunacak. Yeni nesil iDrive ve dokunmatik kumanda sistemini önceki yazımızda detaylı bir şekilde anlatmıştık, buradan o yazımızı da okuyabilirsiniz.

Güç ünitelerine değinirsek, 2.0 litrelik 4 silindirli ve 260 beygir güç üretebilen benzinli motor baz modelde olacak. 6 silindirli 330 beygir güç üretebilen motorun yanı sıra 460 beygir güç üreten V8 bir motorun da olacağı ve en güçlü seçeneğin de 6.6 litrelik V12 bir motorun 600 beygir güç üreteceği biliniyor. Birkaç dizel motor seçeneği ve elektrikli güç ünitelerinin de olacağı kesin. Bu elektrikli motorlar 275 ile 400 beygirlik farklı güç çıkışlarına sahip olacak.

Galeriden aracın yakalandığı anlardaki kareleri inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu