Haberler

Yeni Hyundai Elantra yakalandı




Yeni nesil Hyundai Elantra kış testleri sırasında ilk kez görüntülendi.

Güney Kore’de “Avante” adıyla satılan, ağır kamuflaj altındaki yeni Hyundai Elantra test aracı, selefiyle kıyaslandığında çok da farklı görünmüyor. Aracın yeni i20 ve i30 modellerinde olduğu gibi altıgen ızgaranın etrafında şekillenen keskin hatlara sahip olacağı düşünülüyor. Piyasadaki modelle kıyaslandığında, kamuflaj altındaki aracın eskisi kadar geriye doğru uzanan ön farlara sahip olmadığı görülebiliyor. Kıvrımlı stop lambalarının da daha köşeli olanlarla değişeceğini söyleyebiliriz.

Görünüşe göre AD kod adlı yeni Elantra, eğimli tavan çizgisini koruyacak. Ayrıca test aracının ön tamponunun kenarlarında bulunan LED gündüz farları da göze çarpıyor. Casus fotoğrafçılar, daha çeşitli ve kaliteli donanım ve döşeme seçenekleri sunması beklenen iç mekanın da birkaç fotoğrafını yakalamayı unutmamış.

Kaputun altında, Hyundai ve Kia modellerinde günümüzde kullanılan CRDi dizel ve Turbo GDi benzinli motor seçeneklerinin kullanılmaya devam edileceği biliniyor. Hibrit model hakkındaki dedikodular ise henüz netlik kazanmış değil. Makyajlı Elantra sedanın piyasaya sürülmesini coupe versiyonu takip edecek. Ayrıca Amerika ve Kanada pazarları için 5 kapılı GT hatchback modelin de makyajdan yararlanması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu