Haberler

BMW ve Toyota’dan minik hatchback atağı




Yeni gelen bilgiler ışığında iki marka arasındaki işbirliği gittikçe geniş alanlara yayılmakta. Bu gelişmelerin sonuncusu ise giriş seviyesindeki hatchback otomobillerin üretim ortaklığı oldu. Bildiğiniz gibi güç ünitelerinin geliştirilmesi ve deneyimlerinin paylaşılmasıyla başlayan bu partnerlik gittikçe derinleşmekte, iki markayı yakınlaştırmakta.

Yeni ortaklıkta üretilecek aracın muhtemel isminin MINI Minor olması bekleniyor. Bu MINI Paceman ve Rocketman konseptiyle bir bağa sahip olacak. Yeni araçta pek doğrulanmasa da, ikizkenar yamuk şeklinde bir ızgara, İngiliz bayrağı temalı arka aydınlatma grubu ve benzersiz tavan tasarımı bulunacak. Aracın ABD fiyatının 14.000 dolar ile 16.000 dolar aralığında olması bekleniyor. Güncel kurlar ile Türkiye’deki vergisiz fiyatı 35.000-40.000 TL bandında olacak.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ben fiyat aralıgının o civarlarda olacagına inanmıyorum. Min 48-50bin TL aralıgından başlıcagını düsünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu