Haberler

Ferrari FF yenileniyor




2016 Ferrari FF, İskandinavya’da gerçekleşen kış testleri sırasında casus fotoğrafçılara yakalandı.

Basit kamuflaj altındaki prototip araç, piyasadaki modelden pek de farklı görünmüyor. Kamuflajlı ön bölümde, daha iyi havalandırma sağlamak adına yenilenen hava girişlerinin bulunduğu ön tampon görülüyor. Fotoğraflarda görünen prototipten daha fazla detay çıkarmak zor olsa da, son dedikodular aracın karbon fiber tavana ve aktif aerodinamik havalandırma ünitelerine sahip olacağını belirtiyor.

Ferrari’nin Enzo modelinden bu yana kullandığı F140 kod adlı 6.3 litrelik V12 motorun FF modelinde yer almaya devam edeceği bilinse de yapılan ufak modifikasyonlarla aracın gücünün 660 PS’ten (485 kW) 700 PS’e (515 kW) çıkacağı söyleniyor. Ferrari’nin ilk 4 tekerlekten çekişli modeli olan FF’in çekiş sistemi de makyaj ile birlikte elden geçecek. Ayrıca satıştaki modelde kullanılan 7 ileri çift kavramalı şanzıman yerini yeni 8 ileri çift kavramalı şanzımana bırakacak.

Yenilenen FF hakkında Ferrari’den henüz hiçbir resmi bilgi gelmese de, casus fotoğrafçılar aracın yenilenmiş 4 tekerlekten çekiş sisteminin bir dizi teste tabi tutulduğunu belirtti.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. FF Ferrari’nin en guzel ses veren makinalarindan biri. Bu aracin videolarini izlemeye bayiliyorum.

    Benim icin en etkileyeci motor sesi siralamasi:

    1.355 F1 Berlinetta
    2.360 Modena
    3.FF
    4.458 Italia

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu