Haberler

Ortadoğu’ya özel Bentley




Bentley, Mulsanne modelininin tasarımıyla kraliyetten esinlenen Majestic versiyonunu Katar’da tanıttı. Ortadoğu’daki müşterilere özel olarak satışa sunulacak modelden sadece 15 adet üretilecek ve 5 araç Katar’a gidecek. Geriye kalan 10 modelin 5’i Suudi Arabistan’a, 5’i de Birleşik Arap Emirlikleri’ne ayrılmış.

Özel tasarımlı modelde fildişi rengi boya kullanılırken, modelin yan taraflarında omuz çizgisini takip eden kahverengi ince bir çizgi eklenmiş. 21 inç 5 kollu jantlar ve Majestic armaları da standart araca eklenen detaylar arasında. İç mekanda ise müşterileri kahverengi deri döşeme, taba rengi paspaslar ve ahşap kaplamalar karşılıyor. Arka koltukta yolculuk edecekler için ise 2 adet iPad ve 2 adet deri kaplamalı minder bulunuyor. Minderler, bardaklık kapakları ve kapı içlerinde Majestic logoları görülebiliyor. Aracın lüks seviyesini yukarılara taşıyan detaylar arasında ise ışıklandırmalı kapı eşikleri, buzdolabı ve şampanya kadehi seti bulunuyor.

Bentley’nin bölgedeki VIP ve Özel Satış Müdürü Trevor Gay yaptığı açıklamada Mulsanne Majestic’in müşterilerinin kraliyet ve aile değerlerine verdiği önemden esinlendiğini ve aracın idealinin üretilen en özel ve en lüks Bentley’lerden biri olmak olduğunu belirtti. Trevor Gay ayrıca aracın çok az sayıda üretilecek olmasının lüks ve performansta en yüksek standartları arayan Bentley hayranlarının ilgisini çekeceğini de ekledi.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Afrika dere kurbağası gibi bakan arabaya dünyalar kadar para verecek gösteriş meraklıları. Yolunmak isteyeni yolacan 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu