Haberler

2015 i40 selefini yuttu




Hyundai, zaman zaman ilginç reklam filmlerine imza atıyor. Makyajlanan i40 sedan ve vagon modellerinin dizel versiyonu, ilginç bir reklam filmiyle yayımlandı. Neyse ki i40’ın reklamı, 2011 yılındaki Veloster reklamı kadar ürkütücü değil. Videoda makyajsız i40 düz yolda ilerlerken, tuhaf bir uzay aracı gelip onu yutuyor ve ortaya makyajlı i40 çıkıyor. Reklamda kullanılan efektler ise izleyenlere adeta, Michael Bay yapımı bir Transformers filmi izliyormuş hissi veriyor. İ40’ın bu reklam filmi, dans eden devasa robota dönüşen Citröen C4 reklamı kadar başarılı olacak mı, bunu zaman gösterecek.

Makyajlanarak sahneye çıkacak olan i40’ta, ufak değişiklikler yapılmış. Yenilenen hexogenal ön ızagara ve projektör tipi ön farlar bu değişikliklerden. Ayrıca 1.7 litrelik dizel motor güncellenerek Euro 6 standartlarını karşılayacak düzeye getirilmiş. Bu motor, 115 hp güç ve 280 nm tork veya 141 hp güç ve 340 Nm tork üreten iki farklı seçenekle satışa sunulacak. Yeni 7 ileri çift kavramalı şanzımanla beraber i40’ın makul bir yakıt tüketimi sunması bekleniyor. Hyundai’nin yeni geliştirdiği gelişmiş viraj çekiş kontrol sistemi (ATCC), İ40’ın virajlarda daha iyi tutunmasını ve daha başarılı bir çekiş karakteri göstermesini sağlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=zkuQVjPYSi0

2011 Veloster Reklamı:

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. arkadaş alttaki ne kadar anlamsız ve kötü bir reklam ya. komik mi yani şimdi bu? bu uzak doğu insanı sadist yeminle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu