Haberler

Bak sen bizim Cadillac’a




Cadillac baş mühendisi Dave Leone 4 ve 6 silindirli dizel motorların kullanıcılara sunulacağını onayladı. Car&Driver’ a konuşan Leone, yeni motorların denendiğini ve uygun olarak ayarlandığını belirtti.

Yapılan konuşmada performans özellikleri hakkında bir kelime geçmezken bu motorların Avrupa’nın yanı sıra ABD’de de kullanıcılara sunulacağı açıklandı.

Sadece dizel motorlar konusunda sınırlı kalmamakla beraber Leone, gelecek planlarını da anlattı. “Gelecekteki yakın bir tarihte Cadillac modelleri Start/Stop teknolojisiyle donatılacak.” sözüne karşı sorulan “Neden?” sorusuna da “Cadillac git gide daha az yakıt tüketimi ve emisyon değerleri amaçlıyor. Öyle ki gelecek planlarının arasında 3 silindirli motor bile var.” sözüyle gelecek planlarının ne aşamada olduğunu belirtti.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu