Haberler

Bir acayip Q7 Hikayesi




İngiltere’de ilk nesil Audi Q7 kullanan bir sürücü yakıt ikaz lambası yandığı anda arabasını üçüncü şeritte durdurdu.

Okumakta olduğunuz haber, yaklaşık üç hafta önce M25 Otoyolu’nda meydana gelen bir olayı sizlere aktarmaktadır. Bölge polisinin anlattıklarına göre, Audi’nin en bilinen modellerinden olan Q7’yi bir bayan sürücü kullanıyordu. Seyir halindeyken bir anda yanan uyarı (benzin) lambasını gören bayan, oldukça tehlikeli bir karar vererek yolun üçüncü şeridinde arabasını durdurdu. Neyse ki, herhangi bir kazanın olmaması olayın tek sevindirici tarafıydı.

Polise haber verilmesinin ardından Godstone’a bağlanan altıncı kavşak ve Sevenoaks’a bağlanan beşinci kavşak arasına gelen ekip görevlileri Q7’de teknik bir arıza olmadığını, sadece yakıtın tükendiğini söylediler.

Not: Haberde kullanılan fotoğraf temsilidir.

Kaynak : telegraph.co.uk ve quattrodaily.com

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. neden hikayenin içinde gizli .
    hanım daha önce hep ingiliz arabası kullanmıştır. ve çok iyi bilmektedir ki kendi ülkesinin arabaları mutlaka yolda kalacaktır.
    daha önceden yağ ışığı yanıp yola gittiği için masraflar gözünü korkutmuştur. malum bayanların çoğu motorların yağ ile çalıştığını bilmez. akü ile çalıştığını sanırlar 🙂
    neyse bu hanım ekrandaki ışıkları görünce durmasını gerektiğini öğrenmiş.
    ingilteredeki yollar gibi hemen yan tarafta patika bulunmadığından , bir hanım için çok yadırganmayacak şekilde yolda bırakmıştır. hatta kendine sorsanız yol çizgilerini ortalamış ve estetik bir park bile yapmış olabilir.
    ingilizler çalıştığı yere kadar gidip sonra taksiye binmeye alışıktır. araba zaten budur. yarı yolda bırakmak sorun değildir. çünkü dünya üstündeki en ince düşünülmüş , sanatsal otomobilini tasarlamışlardır. araba oto mobilitesini yapmasa bile insanın ruhunu okşamakta ve insana jaguar gibi farklı duygular yaratmaktadır.
    işte bütün bunlar bir araya gelince ve araba bozulması nedir bilmeyen bir ulusun içinde yaşanıncada haber olmuştur. o alman kadına ne dediyse ! yolun ortasında o ikazı görmüş ! ve durmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu