Haberler

Arkadan mı hem önden hem arkadan mı?




Malum kış geldi, havalar soğudu ve her arkadan itişli araç sahibinin kafasında aynı soru işareti belirdi, “Kar yağdığında ne yapacağım?”. Nick Murray ismi size tanıdık gelecek mi bilinmez ama kendisinin Youtube kanalı oldukça popüler. Ancak Youtube kanalından da öte onu ünlü yapan bir etmen var ki insan düşmanının başına gelsin istemez.

Nick Murray uzun yıllar çalışmalar sonucu biriktirdiği parasıyla 2013 yılında hayalindeki araba olan bir Porsche 911 alır. Araç geldiği ilk günden itibaren çeşitli arızalar çıkarmaya başlar ve Murray aracını Porsche’ye geri iade eder. Geri aldığı parasıyla daha akıllıca bir seçim yaparak BMW M4 almaya karar verir.

Youtube fenomenlerinin ortak özelliği olan “iddiaya girme hastalığı” Nick Murray’de de vardır. Söz konusu iddia karlı yolda hangi araba daha iyi çekecektir, arkadan itişli BMW M4 mü yoksa 4×4 Toyota Tacoma mı? Her iddianın bir ödülü vardır ve bu çekişmenin ödülü ise bir Playboy 2015 takvimidir.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu