Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Opel’in elektrikli ticarisi Vivaro-e tanıttı

Bir ton çekme kapasitesine sahip tek elektrikli araç Opel Vivaro-e




Opel’in yüzde yüz elektrikli ticarisi Vivaro-e tanıtıldı. Tüm detaylar haberimizde.

Opel Vivaro’yu baz alan Vivaro-e tasarımsal açıdan içten yanmalı model ile oldukça benzese de en büyük fark ikaputunun altındaki bu motor oldu. 136 HP güç üreten bir elektrik motoru bulunan modelde iki farklı batarya seçeneği ile satın alınabiliyor. Giriş seviyesi olan seçenekte 50 kWh’lık batarya 230 kilometre sürüş menzili sunuyor. Daha güçlü uzun menzilli batarya seçeneği ise 75 kWh ile 330 kilometre menzil sunuyor. Piller ise arka taraftaki yükleme alındaki alanın altına yerleştirilmiş durumda. Modelin ağırlık merkezini ise mümkün olduğu kadar aşağıya çekilmiş durumda. Ayrıca yükleme alalında ise bataryaların bulunması içten yanmalı versiyonuna göre hiç bir hacim farklı bulunmuyor.

Opel 100 kW’lık DC şarj desteği sunuyor

Opel’in 100 kW’lik bir DC şarj desteği sunuyor ve bu DC şarj desteği ile 50 kWh’lik bataryanın %80’i 30 dakika içinde dolabiliyor. 75 kWh’lik versiyonun ise %80 doluluk oranına ulaşma süresi ise 45 dakika sürüyor.

Groupe PSA, Vivaro-e’nin segmentinge maksimum 1 ton çekme kapasitesine sahip tek elektrikli araç olduğunu da vurguluyor. Opel ve Vauxhall bu yaz Vivaro-e için sipariş almaya başlayacak ve teslimatlar sonbaharda yapılacak.

Yeni Opel Corsa Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu