Haberler

Boşu 40, dolusu 60




Opel Türkiye yeni Corsa’nın kampanyalı satış fiyatlarını açıkladı.

Essentia, Enjoy, Color Edition ve 3 kapılı modele özel olan Sport donanım seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan yeni Corsa 3 farklı benzinli ve 1 adet dizel motor seçeneği sunacak.

1.2 70 Hp, 1.4 90 Hp ve 1.0 SIDI 115 Hp gücündeki benzinli motor seçeneklerinin fiyatı Essentia donanım seviyesi ile birlikte 40.798 TL’den başlıyor ve 1.0 SIDI 115hp Start&Stop’lu Colour Edition modelinde 56.214 TL’ye kadar çıkıyor.

1.3 CDTI 75 HP Start&Stop’lu Essentia modelinin fiyatı ise 54.469 TL’den başlarken, Colour Edition donanım seviyesinde fiyat 59.935 TL’ye çıkıyor.

En ucuz otomatik benzinli seçenek olan 1.4 90 Hp Essentia modeli ise 45.991 TL’den satışa sunulurken, dizel otomatik kombinasyonu henüz listede gözükmüyor.

Sadece 1.0 SIDI 115 HP motor seçeneği ve Sport donanımı ile satışa sunulan 3 kapılı versiyonun satış fiyatı ise 59.858 TL

Şubat ayı için geçerli tavsiye edilen satış fiyatlarında ise Mayıs ayı itibari ile tüm modellerde yaklaşık 400 TL’lik bir fiyat artışınında olabileceği gelen bilgiler arasında.

Geniş bir opsiyon listesine sahip Corsa’nın dikkat çeken başlıca opsiyonları ve fiyatları ise aşağıdaki gibi:

Isıtmalı direksiyon ve ön koltukları içeren Kış Paketi: 1.500 TL,

Otomatik park ve kör nokta uyarısını içeren Gelişmiş Park Pilotu Paketi : 1.500 TL,

Ön arka park sensörü: 1000 TL,

Geri görüş kamerası: 1.350 TL,

Enjoy donanımında opsiyonel olan Intellink multimedya sistemi: 1.850 TL,

Trafik işaretlerini tanıma sistemini, şerit ihlali uyarısını, araç takip mesafesi uyarısını, ön çarpışma uyarısını içeren Çevre Görüş Paketi: 1.600 TL.

Galeri için tıklayınız.

 

 

 

 

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Araç fiyat konumlandırması olarak benzinli versiyonları B sınıfı piyasasına güzel bir giriş yaptı.

  2. Bu kasada ağırlık azaltması yapıldı mı? Hala ağırsa alınmaz Polo ya da Fiesta alınır.

  3. 1163kg-1327kg arası olacakmış fiestayı bilmiyorum ama poloda 1170 kg civarı bir araç ağırlıklar birbirne yakın

  4. Bence benzinli versiyonu gereksiz fiyatı yüksek geldi bana bu fiyata gidip 1.2tsi polo almak daha mantıklı olabilir

  5. Araçlar artık o kadar birbirine benziyor ki; tampon grubu, far, ızgara desenleri, boyutlar, iç tasarımlar… Motorlara bakınca yine hepsi çok benzer hacimler, aynı beygir güçleri. Farklılık yaratan çok az firma var. Sadece biraz daha kaliteli bir multimedya sistemi sunan bir adım öne geçiyor.
    Bence bu çok can sıkıcı. Otomotiv sektörünün bir zamanlar Honda’nın Civic’le yaptığı gibi yenilik getirecek tasarımlara ihtiyacı var. Yoksa Corsa alsan ne, Polo alsan, Fieste alsan değişen ne… Hepsi bir diğerinin farklı amblem taşıyan hali.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu