Haberler

Kalp nakline akciğer engeli




Avustralya medyasının haberine göre, Infiniti Yeni Q60’ın iki Mercedes-Benz kaynaklı motor ile önümüzdeki sene satışa sunulacağını açıkladı.

G37 Coupe olarak bildiğimiz modelin oldukça ilgi çeken konsepti, geçtiğimiz aylarda Detroit’te Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda (NAIAS) tanıtılmıştı. Araçta kullanılacak olan ilk motor, Mercedes-Benz kaynaklı 3.0 litrelik 6 silindirli twin-turbo motoru maksimum 337 beygir güç ve 479 Nm tork üretiyor. Daha güçlü olan 4.7 litrelik 8 silindirli twin-turbo motoru ise maksimum 413 beygir güç üretiyor.

Yapılan açıklamalara göre Infiniti daha güçlü olan modelde, GT-R (aynı zamanda Q50 konsepti) kaynaklı       6 silindirli twin-turbo motorunu kullanmayı düşünüyordu. Ancak aracın bu motorla uyumlu çalışabilmesi için kaputun ve soğutma mekanizmlarının tekrar elden geçirilmesi gerekiyordu. Aynı zamanda bu açıklamalarda, Q60’ın önümüzdeki yılın ortalarında 3.5 litrelik 6 silindirli hibritlenmiş bir motorla da satışa sunulacağı açıklananlar arasında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu