Haberler

Fransız rujunu tazeledi




Küçük sınıfın Fransız öpücüğü 208’in yenilenmiş hali resmileşti. Hem de her ayrıntısıyla. Ön aydınlatma grubu, arka stop lambalarında yapılan yenilikler otomobile farklı bir hava katmış. Bunların yanında elden geçirilmiş ön ızgara, sis farları da göze çarpan detaylar arasında. Ayrıca fotoğraflardan da göreceğimiz gibi çift renkli dış tasarım var. Siyah alaşım jantlar ile aracın turuncu renginin güzel bir sonucu.

Otomobilin iç kısımına geçtiğimizde ise deri direksiyon simidi,yeni trimlerden oluşan ön göğüs ile 7 inçlik dokunmatik ekranlı eğlence sistemi göze çarpıyor ayrıca bu sistem ile telefonunuzdaki uygulamaları ”Peugeot Connect Apps” sayesinde otomobilin ekranında da görebilmenizi sağlıyor.

Fransız üretici 208 GT Line da ise siyah ön ızgara ile bütünlük sağlayan sis farları, özel 17 inç jantlar, krom cam çerçeveleri ve yarı deri çift renkli koltuklara yer vermiş.

208 GTi 30. Yıl özel verisyonu olarak daha önce karşımıza çıkan model, Peugeot Sport tarafından üretilen GTi versiyonu olacak.Modelde alçaltılmış sürüş yüksekliği, 18 inçlik jantlar, mat siyah kabin malzemeleri ve özel koltukları ile göze çarpıyor. Gücünü 1.6 litrelik benzinli THP turboşarjlı motordan alan model 208 Hp güce sahip.

Yeni 208’in motor seçenekleri bir hayli geniş. Dizel tarafında 1.6 litrelik Blue HDI motoru ile 75 Hp ve 100 Hp güç üreten motorları 5 ileri manuel şanzıman ile almak mümkün ayrıca 120 Hp güç üreten modelinde ise 6 ileri manuel şanzıman bulunmakta. Benzin tarafında ise 1.2 litrelik 110 Hp güç üreten turboşarjlı motoru 5 ileri manuel yada 6 ileri otomatik şanzıman ile satın alabilirsiniz.

Ürtetimi Poissy Fransa ve Trnava Slovakya’da yapılan 208’in satışına Haziran aynın ortasından itibaren başlanacak. Galeriden yeni 208’i inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Oyuncak araba gibi iç mekanı , koy ekranı hiç uğraşma , sevemiyorum bu iç mekan tasarımlarını .

  2. 308deki 1.2 litre 110hp 3 silindirli turbo benzinli motor ve eat6 şanzıman artık bu araca da eklendi. Bu versiyonu gercekten merak ediyorum otopark ekibi bu araci mutlaka incelemeli bence 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu