FeaturedHaberler

Chevrolet Cavalier ortaya çıkıyor




Bazen bir otomobil üreticisi bir isim bırakır ve yıllar sonra ABD’ye (veya başka bir yere) geri getirmek için geçmişten utanır. Bu yüzden Vega, Chevette ve daha birçok otomobillerin geri dönüş yaptığını görmedik. Ama bazen dünyanın diğer tarafında iyi durumda olan bir isim var: Chevrolet Cavalier!

Chevrolet Cavalier, mini sedan olarak geri dönüyor

Bu da bize Chevrolet Cavalier’in canlı ve iyi bir durumda olduğunu gösteriyor. Çin’de 2016’da, Ford Escort’u hedef alan kompakt bir sedan olarak geri döndü ve bu da biraz farklı bir Focus olarak ikinci bir hayatın tadını çıkardı.

Mevcut nesil Cavalier, Delta II platformunu küresel Cruze ile paylaşıyor, ancak Cavalier Çin iç piyasasında Cruze sedanının hemen altında Chevrolet Sail sedanın üzerinde biraz daha farklı bir konuma sahip olan daha küçük bir sedanın üzerinde yer alıyor. Cavalier, beş ileri manuel veya altı ileri otomatik bir seçim ile eşleştirilmiş, 107 hp ve 103 lb-ft tork üreten 1,5 litrelik dört silindirli bir motorla sunulmuş.

Modelin Meksika’da sunulmasına rağmen, Cavalier’in ABD’de geri dönüş yapmasını beklemeyin. Ancak on beş yıl önceki bir Cavaliers’a sahip olabileceğimizin de notunu düşelim.

(Dünden bugüne CAVALİER)

mteylm

16 Yaşında lise öğrencisiyim. Arabalarla küçüklüğümden beri çok iç içeyim. Bu işi severek yapıyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu