Haberler

Ailenizi Sharan




2015 Volkswagen Sharan’ın, geçirdiği makyaj operasyonunun ardından resmi fotoğrafları yayımlandı.

Aslına bakacak olursak makyajlı Sharan’ın, güncel modelinden çok da farklı olduğu söylenemez. Yeni LED arka farlar, yeni alaşım jantlar ve yeni iki metalik renk seçeneği (Crimson Red, Hudson Bay Blue), makyaj ile Sharan’a gelen yeniliklerden.

Sharan’a eklenen yeni bilgi eğlence sistemi, Apple Car Play ve Google Android Auto destekli olacak. 5, 6 ve 6.5 inçlik ekranlar, müşteriler tarafından seçilebilecek. Fakat ne yazık ki navigasyon seçeneği, sadece 6.5 inçlik ekran ile birlikte opsiyonel olarak sunulacak. VW yetkililerinin söylediğine göre, dokunmatik ekranın tepkileri ve rota hesaplanması, eskisine göre çok daha hızlı olacak.

Sharan’daki bütün motorlar, artık Euro 6 standartlarını karşılayacak. 1.4 TSI 150 hp ve 2.0 TSI 220 hp benzinli motorlarla birlikte, 1.6 TDI 115 hp, 2.0 TDI 150 hp ve 2.0 TDI 184 hp dizel motorlar, Sharan’ın motor gamını oluşturacak. 1.6 TDI dizel versiyon hariç diğer tüm modellerde 7 ileri DSG seçilebilecek.

VW, Sharan’daki sürücüye yardım ve destek sistemlerini de güncellemiş. Adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi, acil durumda otomatik frenleme sistemi ve üçüncü nesil park asistanı, bu güncellemelerden.

2015 VW Sharan, önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Satışına ise Nisan ayında başlanacak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu