Haberler

Fiyatı açıklandı




Aylardır merakla beklenen Skoda’nın yeni Superb modelinin İngiltere’deki satış fiyatı belli oldu.

Giriş seviyesi için £18,640 olarak açıklanan yeni Superb’in fiyatı ülkemizde 1.4 TSI başlangıç seviyesi için 60 bin lira civarlarında olması bekleniyor. Superb yine en dişli rakibi Passat karşısındaki fiyat avantajını koruyor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vgk2ydXW7TM

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Passat’ın baz donanımı da 71.000 tl fiyat etiketiyle rekabetçi duruyor ama Highline donanımla Trendline donanıma bindiğiniz zaman iki ayrı araca biniyomuşsunuz gibi oluyor. Umarım Skoda daha az kısmıştır donanımdan. eğer öyleyse 60.000 tl çok rekabetçi bir fiyat.

    1. Skoda nın daha az kısacağını hiç düşünmüyorum, piyasadaki boşline superbler bommboş abi

  2. boşline superb de hız sabitleyiciyi ve 17 inç jantı standart sunarsa o zaman rekabetçi olur

  3. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, £18,640 bugün 74.000 TL yapıyor ki bu rakam için İngiltere’deki giriş seviyesi fiyatı denmiş. Hele bir de bizdeki vergileri düşününce abuk subuk sonuçlar çıkması lazım. Ya İngiltere’nin “giriş seviyesi” 1.4 TSI değil, ya bu rakamlarda bir yanlış var yada ben bugün çok yoruldum düşünemiyorum.. Saygılar, sevgiler..

  4. 60 bin lira mı ahahahahahahahahahahahahahahahhahaha ya siz şaka mısınız ne 60 i biraz daha iyi hesaplayın 60 bin liraya 2015 araba öyle mi hemde türkiyede ? güldürmeyin otopark editörleri iyi hesaplayın.

  5. 60 bin tl ye veriyorsalar almak düşündürücü bence 😀 kimbilir nasıldır o paket 😀 ikinci el Superb i vermiyorlar 60 a.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu