Haberler

Alman güzeli ince örtüsünün altında




Mercedes-Benz S-Sınıfı Cabriolet’in final aşamasına yaklaşan ince kamuflajlı prototipi casus fotoğrafçılara yakalandı.

Lüksü ve acımasız performansı bir araya getiren S-Sınıfı Coupe’nin sabit metal tavanı, Cabriolet versiyonu ile yerini elektrikli açılabilir soft top tavana bırakacak. S-Sınıfı proje yöneticisi Martin Hulder’ın “yıldız gözlemcilerinin aracı” olarak tanımladığı S-Sınıfı Cabriolet, ince bir kamuflaja sahip prototip araçtan görebildiğimiz kadarıyla, değişen tavanının yanı sıra S-Sınıfı Coupe’de gördüğümüzden biraz daha farklı stop lambalarına ve arka tampona sahip.

Coupe modelinde arka camın üstünde konumlandırılan 3. stop lambası, Cabriolet versiyonunda bagaj kapağı üzerine alınmış. Bunun dışında tasarımda pek bir fark göremesek de fotoğraflardaki aracın bir prototip olduğunu hatırlatalım.

2015 yılı içerisinde tanıtılacağı doğrulanan Mercedes-Benz S-Sınıfı Cabriolet, Coupe modelinden alışık olduğumuz motor seçeneklerini sunacak. Bunlara S63 AMG Coupe modelinde gördüğümüz 5.5 litrelik çift turbolu V8 ve S65 AMG Coupe modelinde gördüğümüz 6.0 litrelik çift turbolu V12 de dahil. Fiyatlara gelecek olursak, Cabriolet modelin Almanya’da 122,153.50 €’luk fiyat etiketiyle satılan S500 Coupe ve 244,009.50 €’luk astronomik fiyatlı S65 AMG Coupe’den ufak bir miktar daha pahalı olması bekleniyor.

Son dedikodular Mercedes-Benz S-Sınıfı Cabriolet’in Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını işaret ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu