Haberler

Rolls-Royce Dawn için farklı dokunuşlar




Japonya‘nın ünlü modifiye firmalarından Wald, Rolls-Royce Dawn için hazırladığı body kit‘i gözler önüne serdi.

Japonların zevkleri bazen şaşırtıyor

Wald, üstü açık lüks otomobil Dawn için kimisine göre güzel kimisine göre de itici olabilecek bir çalışma ortaya çıkarmış.

Ön tampon, arka tampon ve marşpiyellerle işe koyulan firma, 22 inç‘lik beş kollu jant kullanmayı uygun görmüş.

Dawn‘ın oijinal gündüz farları da yeterli görülmemiş olacak ki ızgaranın iki yanına dikey olarak fazladan gündüz farı yerleştirilmiş.

Beğenmediyseniz farklı seçenekler de var

Hazırladığı otomobili bu yılın Mart ayından itibaren satışa sunacağını belirten Wald‘ın yanı sıra Rolls-Royce Dawn için daha başka modifiye firmaları da tercih edilebilir.

Örneğin; bu firmalardan bir tanesi olan Alman menşeli Spofec firması, Rolls-Royce için daha farklı bir paket sunuyor.

Görsel olarak otomobille uyum içinde görünen bir çalışma ortaya çıkaran Spofec, zarafetin yanında motor modifikasyonuyla da ön plana çıkıyor.

Dawn‘ın 563 BG güç ve 780 Nm tork üreten 6.6 lt V12 motorunu elden geçiren Almanlar, bu motorun gücünü 686 BG’e yükseltirken maksimum torkunu ise 980 Nm’ye çıkarmış.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Spofec in yaptığı arabaya defalarca baka kaldım. Bu kadar güzel bi şaheser daha olabilceğini sanmıyorum..

  2. göstermeyin şunları canımız çekiyor:) Türkiyede alsan doğan görünümlü şahinin biri gelir vurur.Allahtan alamıyorum:D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu