Haberler

20 yılın adı var: ‘Sprinter’




Mercedes-Benz firması ticari modellerinden biri olan ‘Sprinter’ modelinin 20. yılını özel bir versiyonuyla karşımıza çıktı.

Özel değişiklerin tamamen görünüş odaklı olduğu bu modelde değişiklikler hem Panelvan hem de Kombivan da görülecek. Değişiklikler öncelikle metalik gümüş gri, gövde rengi tamponlar ve 16 inch siyah hafif alaşımlı jantlardan oluşuyor. Model ayrıca bunların yanında bi-xenon far, krom ızgara ve LED arka stoplarla bezenecek.

İç kısımdaki değişiklikler her ne kadar kısıtlı olsa da ’20th Edition Sprinter’ baskılı paspaslar dikkati çekiyor. Ayrıca Kombivan versiyonuna özel olarak deri direksiyon ve koyu renkli arka camlar modele farklı bir hava katıyor.

Üretim rakamı şu anlık 2000 olarak belirlenen özel versiyonun 19 ülkede satışa sunulması bekleniyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 2011 de panelvan sprinteri sıfır aldık şuan 130bin de resmen servis yolunu unutturdu. 120bin e kadar orjinal fren balatası ile kullandık. Konfor yol tutuşu otomobili aratmıyor. Kısaca sınıfında rakipsiz 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu