Haberler

Alfabeyi sonunda tamamladılar




Audi’nin yıllık konferansında başkan Rupert Stadler 2016 yılında satışa çıkarılacak Q1 modeli hakkında detaylı bilgiler verdi. MQB platformunun kısaltılmış bir formuyla tüketicilerle buluşacak Q1, aşağı yukarı A3 ile aynı boyutlara sahip olacak ve haliyle önden çekişli bir otomobil gelecek ancak quattro dört çeker sistem opsiyon olarak satın alınabilecek ve yine aynı şekilde A3 ile aynı motorları paylaşacak.

Genç kitlenin hedef olarak görüldüğü bu otomobilde birçok tasarım işinde Marc Lichte görev aldı çünkü bildiğiniz gibi Q1 için tasarım nasıl olacak, güzel olacak mı gibi kaygılar vardı. Piyasaya çıkmadan önce bu kaygılar üzerine hala düzenleme yapma şansına sahipler.

Markaya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre üretime yeşil ışık yakan Audi, Q1’in crossover hatlarına sahip çekici bir otomobil olmasını istiyor. Küçük lüks sınıfa olan artan talepten dolayı zaman kaybetmeden piyasaya çıkarmak isteyen Audi bu isteğinde haksız değil zira GLA, X1 gibi piyasada var olan rakipler satışta. SQ1 spor modelinin gündemde tutulduğu ve elektrikli bir modelin de geleceği yine proje listesinin üst sıralarını zorluyor.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. sonunda audi uğraştı etti nefret ettiğim markalar arasına girmeyi başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu