Haberler

Altı kaval üstü şişhane




Bildiğimiz gibi Şubat ayında Nissan, Chicago Otomobil Fuarı’nda 370Z Roadster Nismo konseptini tanıttı. Her ne kadar konsept adı altında tanıtılsa da hepimiz biliyoruz ki bu model üretime girecek.

Nismo bölümü Başkan’ı Darren Cox, “Çoğu insan Nismo’yu bilgisayar oyunlarından ve ya Nismo GT Akademisi aracılığı ile tanıma fırsatı buluyor. Yol için tasarladığımız otomobilleri daha ilgi çekici hale getirmeye karar verdiğimizde, biz de haliyle Nismo adı altında satış yoluna gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu satışlarınızı arttırmak için en iyi yol olmayabilir ancak orijinal bir yol olduğu kesin. Yetişmekte olan potansiyel müşteri pazarının alışveriş alışkanlıklarını değiştiren birkaç gerçeğin varlığını da kabullenmekte fayda var.

Aslına bakarsanız, çoğu çocuk video oyunları oynayarak büyüyor ve bu sanal gerçeklik sayesinde bir şekilde bu tutkuyu ediniyor. Madem öyle neden bunu bir pazarlama stratejisine çevirmiyoruz?

Yine de şirket hedeflerini koyarken dikkatli davranacak. Çünkü sadece Nismo etiketinin varlığına güvenerek hareket etmek pek de mantıklı bir adım olmayacaktır. Örneğin Micra modeline Nismo versiyonu ekleyerek çok fazla insanın dikkatini çekememekle kalmaz ayrıca alay konusu olabilirsiniz. Bu yüzden şirket bu konuda seçici davranmalı ve GT-R, 370Z ve Juke modellerine eklenecek yeni modeli dikkatli belirlemelidir. Pulsar modeli ise Nismo varyasyonu eklenecek bir sonraki seçenek olabilir.

Nismo bölüm başkanı her şeyden önce araçları için Nismo gövde eklentilerinin tanıtılacağını ve müşterilerinin herhangi bir motor modifikasyonu olmaksızın daha spor görünümlü araçlara kavuşabileceklerini söyledi ve bu doğru bir strateji olabilir. Eee ne de olsa devir ye kürküm ye devri.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu