Haberler

Ergenlik dönemine girdi




Bentley Mulsanne ürün gamı gün geçtikçe genişliyor. Yeni modele uzun dingilli bir türev eklendi. Casusların Çin’de yakaladığı otomobilin fotoğrafları ise internete düşmekte hiç gecikmedi.

Mulsanne’a çok benzer bir tasarıma sahip Mulsanna LWB’de genişleyen B sütunu ile boyu 200-250 mm uzadı. Bu şoförlü sürüş modelinde artan uzunluktan en çok arka taraftaki yolcular faydalanacak. Az bilinen bir söylentiye göre Mulsanne LWB sadece Çin pazarında satılacak. Bunun nedeni ise pazarlarda uzun süredir bir yere sahip olan Mercedes-Maybach Benz S-serisi ve Rolls Royce Phantom LWB modellerinden nasıl bir pazar payı kapabileceği.

Ne olursa olsun, güç ünitesinde klasik 6.75 litrelik V8 bir motor görev alacak. 512 beygir, 1020 Nm tork üreten motor Mulsanne’ı 5.1 saniyede 100 km/s hıza çıkarıyor. LWB modelinde ise bu değer biraz artacak.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu