FeaturedHaberler

Yeni BMW X4, sportif yapısıyla ortaya çıktı!




Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı belirtilen yeni BMW X4, ilk detaylarıyla fuardan önce karşımıza çıktı. Kendine has sportif yapısıyla görenleri etkileyen yeni X4 ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni BMW X4: Daha sportif, fazlasıyla performanslı!

2019 model yılı ile ortaya çıkan BMW X4, kendisine has sportif SUV konseptini yeni jenerasyonunda da muhafaza ediyor. Dış mekanda böbrek ızgara biraz daha büyütülürken, LED sis farı gövdeden tampon havalandırmalarına alınmış. Aracın yan yüzüne geçtiğimizde fren performansını arttırmak için çamurluklara atılan kesikleri görüyoruz. Son olarak arka bölümde alçak tavan çizgisinin korunduğunu, ancak yeni LED stoplarla genel hatların Mercedes-Benz GLE Coupe’ye benzediğini belirtelim.

Aracın iç mekanına geçtiğimizde ise teknolojik yeniliklerin kozmetik değişikliklerin önüne geçtiğini söyleyebiliriz. 10.25 inçlik dokunmatik multimedya ekran standart olarak gelirken, bu ekranda bulut tabanlı sesli kontrol sistemi sunuluyor. Bununla beraber opsiyonel olarak sunulan head-up display ise %75 oranında büyütülmüş. Kör nokta algılama, şerit takip sistemi, yaya takibi, çarpışma uyarı sistemi ve adaptif hız sabitleyici ise güvenlik özellikleri arasında bulunuyor.

İki motor seçeneği ve M paket ile beraber geliyor

Yeni BMW X4’ün kaputunun altında ise 2 farklı motor seçeneği yer alıyor. Temel paket olan xDrive 30i‘de 2.0 litrelik turbo benzinli motoru görüyoruz. 248 beygir güç ve 350 Nm tork üreten bu motor, dört tekerden çekiş ve 8 ileri otomatik şanzıman ile eşleşiyor. Ailenin performanslı modeli olan M40i ise kasasında 3.0 litrelik altı silindirli turbo motor taşırken, bu motor 355 beygir güç ve 495 Nm tork gibi başarılı değerler sunuyor.

50.450 dolarlık başlangıç fiyatıyla Temmuz’dan itibaren yollara inecek olan BMW X4’ün M paket seçeneği ise 60.450 dolardan başlayacak. Detaylı görseller ve daha fazla detay için Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki tanıtımı bekleyeceğiz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. İyi hoş da X1 X2 X3 X4 X5 X6 ne gerek var bu kadar arabaya zaten iç mekan aynı büyülü küçültme operasyonu. Sırf şu Alman sıkıcılıği için Alfa Suv Jaguar Suv Volvo Suv en mantıklı olanı. Volvo mesela yapıyor mu Xc40 Xc50 XC60 Xc70 Xc80 Xc90 o ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.

  2. Türkiye’ye gelse ne kadar olur ki? Güzelmiş ama alınabilecek fiyatta olur umarım.

    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu