Haberler

Yavru kurttan önce abisi hazır




Gelecek nesil Opel Astra Sports Tourer theophiluschin.com isimli otomobil manipülatörü sitesi tarafından görücüye çıkarıldı.

Opel şu an yeni nesil Astra üzerinde çalışıyor. O çıktıktan sonra sıra station wagon modeline gelecek. Otomobil tasarımlarını manipüle etmeyi seven Theophilus Chin, elini çabuk tutup kendi Astra Sports Tourer modelinin fotoğraflarını yayınladı. Gelecek nesil Astra, Buick Envision ve Chevrolet Cruze ile birlikte D2XX platformunu kullanacak. Bu platformun en büyük avantajlarından birisi 50-100 kg arasında aracı hafifletecek olması. Ayrıca bunu yaparken Watts arka süspansiyon sistemini de koruyor olacak.

2017 yıllarında Astra’nın OPC Variant modelinin de geleceği Opel tarafından onaylandı. Bu otomobil 1.6 litrelik 4 silindirli motoru ile 280 beygir güç üretmesi planlanıyor.

Daha önce yakalanan gizli fotoğraflara göre aracın önünde ve arkasında LED aydınlatmalar yer alacak. Eylül ayında yapılacak olan Frankfurt Motor Şovu’nda Opel Astra’nın yeni modelini gösterime sunduktan kısa bir süre sonra aracı bayilerde göreceğimiz söylentiler arasında.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Photoshop çalışmalarını haber diye sunmanızı garip buluyorum açıkçası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu