Haberler

Patlak da olsa devam




Türkiye’de Brisa aracılığıyla tüketiciyle buluşan Bridgestone markalı lastikler geçtiğimiz günlerde düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bridgestone, fuar kapsamında; Ecopia EP500 ologic, Run Flat (Patlak Yol Alabilen Lastik) ve Blizzak LM001 gibi kendi segmentlerinde ön plana çıkan lastiklerini tanıttı.

Türkiye’de Brisa aracılığıyla son kullanıcıyla buluşan Bridgestone marka lastikler  85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilendi. Fuarı ziyaret edenler, BMW i3 elektrikli arabanın özel bir donanımı olan devrim niteliğindeki Ecopia EP500 ologic lastiğini yakından inceleme fırsatını buldu. Bridgestone’un ilk olarak BMW ile uygulanan yeni ologic teknolojisi, üst seviye tutuş performansı sağladığı gibi, aynı zamanda aerodinamik ve yuvarlanma direncinde önemli verimlilikler sağlamak üzere tasarlanan geniş lastik çapının ve dar lastik sırtı tasarımının yarattığı sinerjiden faydalanıyor.

Emniyet konusuna verdiği önemle tanınan Bridgestone, fuar kapsamında son nesil RFT (Run-Flat Tire / Patlak Yol Alabilen Lastik) teknolojisine sahip lastiklerin de en son nesline ait örnekleri tanıttı. Run Flat ile sürücülere ani hava basıncı kaybının üstesinden gelmek üzere kullanışlı ve potansiyel olarak hayat kurtarıcı bir mekanizma sağlayarak, orijinal ekipmanlar ve yedek lastikler geliştiren Bridgestone, Run-Flat teknolojisindeki öncülüğünü sürdürüyor.

Bridgestone, aşınmış lastiklerin ve diğer kaynakların geri dönüştürülmesini en üst seviyeye çıkartan, az bakım gerektiren ve tamamen sürdürülebilir bir “kızaktan kızağa” çözüm sunmayı hedefleyen AirFree Concept (pnömatik olmayan) lastiğinin yanı sıra, mevcut yüksek kaliteli lastik serisinin en iyi ürünlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Yüksek performanslı arabalar için çok tercih edilen Potenza S001 spor lastik, Turanza T001 touring lastiği, Dueler H/P Sport, enerji tasarruflu Ecopia EP150, ve diğer lastiklerden daha iyi bir performans sergileyerek Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) tarafından alanında en iyi ve genel klasmanda ikinci seçilen ve “oldukça tavsiye edilir” derecesini kazanarak ıslak zeminde en iyi dereceyi elde eden en son kış uzmanı Blizzak LM001, tüketiciden tam not aldı.

Kaynak: Radikal

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu