Haberler

Lüksün elli tonu




Land Rover yeni Range Rover SVAutobiography modelini tanıttı.

En lüks ve en güçlü Range Rover olması için dizayn edilen model “JLR Special Vehicle Operations” tarafından geliştirilmiş. Modelde “Atlas Grafit” ön ızgara, kaputtaki yenilenmiş Land Rover logosu ve 4 çıkışlı egzoz sistemi bulunuyor. Ayrıca çift renkli iç mekan, Santorini Siyahı üst gövde ve 9 farklı renkten seçilebilen alt gövde alınabiliyor.

En büyük değişiklikler ise kabin içinde gerçekleşiyor, alüminyum pedallar, lüks ahşap konsol ve düğümlenmiş detaylar içerdeki önemli değişiklikler arasında. Arka taraftaki yolcular için de buzdolabı, otomatik katlanan masalar, tek parça alüminyumdan üretilmiş mont askıları ve “deep twist pile mohair” paspaslar bulunuyor.

Model oldukça dolu gelse de ekstra donanımlar bitmek bilmiyor, bagaj için ahşap kaplı ve alüminyum detaylı kaydırılabilir zemin, iki adet Windsor deri koltuğun arka tampona monte edilmesini sağlayan “Event Seating” paketi ek donanımlar arasında.

Kaputun altında ise 3 farklı motordan birini seçebiliyoruz. SDV6 hybrid, SDV8 ve yeni 5.0-litre süperşarjlı 680nm tork ve 550ps güç üreten canavar Long modeli 5.5 saniyede 100km/s hıza çıkarıyor. Maksimum hız 225km/s olarak verilmiş.

Yeni Range Rover SVAutobiography önümüzdeki yaz İngiltere’de ve sonbaharda da ABD’de satışa çıkacak.

Fiyatlar İngiltere için 148,900£, ABD için 199,495$ olarak belirlenmiş.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu