Haberler

Karşınızda yeni Chevrolet Spark




Chevrolet yeni Spark’ı New York Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Yeniden tasarlanmış modelin evrimleşmiş dış tasarımı çift parçalı ön ızgara ve geleneksel ön farlarla birbirini tamamlıyor.  Arka tarafa geçtiğimizde ise sportif çizgiler, eğimli tavan ve yeni arka tamponlar bizi karşılıyor.

İç mekanda ise Chevrolet’nin söylediğine göre model daha rahat ön koltuklar, renkli konsol, trapezoid hava kanalları ve Chevrolet’nin MyLink multimedya sistemine sahip.

Otomobilin kalbinde ise 98 beygirlik 1.4-litre Ecotec dört silindirli benzinli motor yatıyor. 5 ileri manuel ya da opsiyonel olarak CVT şanzıman ile alınabiliyor. Opsiyonel CVT şanzıman ile birlikte motorun tüketimi 5.8l/100km olarak verilmiş.

Yeni Chevrolet Spark, Güney Kore’de üretilecek ve 40 farklı pazarda satışı yapılacak. ABD’de 4. çeyrekte satılması beklenen modelin fiyatı hakkında henüz bir bilgi verilmemiş.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. avrupa pazarında Opel Karl olarak satılır aynı araç zaten ama onda cvt olur mu olmaz mı bilmiyorum

  2. Bizim Hyundai Getz 1.4 DOCH otomatik vites aracımız var ve çok benziyorlar. Şanzımanı bilmiyorum CVT mi ama Getz 97 beygir

  3. Bu markanın, halk otolarını artık göremeyizde. Gerçek adı ve şanıyla Daewoo olarak farklı ülkelerde satılır, binilir.

    Getz’ten ziyade yeni Kia Picanto kopyalaması, stoplar vb aynı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu