Haberler

Türkiye’nin en uzunu geliyor




Orijinal boyu 5 metre 20 santim olan otomobili ortadan ikiye kesip 3 metre 30 santim ilave yaparak 8 metre 50 santimetre uzunluğunda yürüyen saraya dönüştürecek olan kaporta ustası Ali Ersöz, aracın Türkiye’nin en uzun otomobili olacağını söyledi.

Ersöz, bir işadamının Amerika’da gördüğü uzun limuzine sahip olmak istediğini belirterek, “Önce aracın uzatılmasını istedi. İçine de deri döşeme, açılır tavan, televizyon sistemi, minibar, çift klima sistemi talep etti” dedi.

Bu tür otomobillerin fiyatının 300 bin dolardan başladığını anlatan Ersöz, şöyle devam etti: “İşe önce otomobili ikiye ayırarak başladık. Şase ve kabini uzattıktan sonra parçaları birleştirdik. İşadamı bu iş için değeri 25 bin lira alan otomobile 50 bin lira daha harcayarak 75 bin TL’ya adeta yürüyen saraya sahip olacak.”.

Kaynak: Haberturk

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Chrysler LHS birçok modelde kullanılan LH platformunda. LH platformu Renault 25’ten geliştirilen monokok bir şasiye sahip. Limuzinler için rijiditeyi sağlamak amacıyla merdiven şasili araçlar baz alınır. Zeki işadamı pişmiş spagetti rijitliğinde bıngıl bıngıl sarayını kaçıncı günde satılığa çıkaracak bakalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu