Haberler

Transit’i hiç böyle görmediniz




Almanya’da bir Ford Transit sahibi, Sabine Schmitz in Top Gear da geçen sene Jeremy Clarkson’ la iddaalaşmasının sonucu olan 10 dakikanın altında Nurburgring pistini dönebildiğini ilham alarak pistin yolunu tutuyor. Pistte bulunduğu esnada tur zamanını kaydediyor ve tur süresini görünce şok oluyor. Binek araçların elde ettiği süreye çok yakın bir süre elde eden çılgın sürücü çektiği tur videosunu da sosyal medyada paylaşmayı unutmuyor.

 

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Videodaki arkadaşlar herhangi biri Sabine Schmitz değil. Karışmış herhalde. Hatta Sabine Schmitz bir bayan. 🙂 Aynı zamanda profesyonel bir sürücü. Top Gear’da, Jeremy Clarkson ile iddiaya girmişti. Ring’i herhangi bir van ile 10 dk.’nın altında turlarım diye. Onun tur süresi 10:08’di. Yani iddiayı kaybetmişti. Arkadaşlar da iyi. Yine de Sabine ablamızdan yaklaşık 18 saniye kadar gerideler.

    İlgilileri şöyle alalım:
    1- https://www.youtube.com/watch?v=BQJKQjXpGQA
    2- https://www.youtube.com/watch?v=5KiC03_wVjc

    Bu arada bence önemli olan adamların pisti gönüllerince kullanabiliyor; hatta Transit ile bile turlayabiliyor olmaları. Hayat bazı şanslı insanlara çok güzel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu