Haberler

Hayali gerçeğe benzetmek




Ünlü tasarımcı Theophilus Chin, Volkswagen Corrado’yu hayata döndürmek için kolları sıvadı. Modern bir konsept oluşturan tasarımcı dijital yöntemlerden yararlanmışa benziyor.

İçimizden bazıları 1988’i hatırlıyorsa Corrado’ya hayatında bir yer verecektir. 2. jenerasyon Golf’ün alt yapısını taşıyan Corrado’da motor öne konumlandırılmıştı ve önden çekişliydi. İnsanların bir çoğu muhtemelen VR6 motoru hatırlamıyor olabilir ama bunun sebebi kesinlikle Corrado’nun 1995’te üretiminin durdurulmasıdır.

1974 yılında Scirocco piyasaya sunuldu ve şuan 3. nesiliyle halen pazarda kendine yer bulan Scirocco’nun aksine bu aracın kaybolup gitmesi çok hayret verici.

Bunu göz önünde bulunduran tasarımcı, 2013 Audi Sport Quattro Concept ve 2015 Volkswagen Sport Coupe Concept GTE’yi kombinleyerek Corrado’yu yeniden hayata döndürmek için bir çalışma çıkarmış.

Yorum sizin…

 

 

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu