Haberler

Rolls-Royce Wraith’i makyajlıyor!




Prestijin amirali Rolls-Royce, bu yılın sonuna doğru yenileyeceğini belirttiği modeli Wraith(hayalet) ile Almanya’da görüntülendi.

İlk defa 2013 yılında Cenevre Motor Show’da -yaklaşık 3 yıl önce- tanıtılmasına rağmen model, Rolls-Royce departmanlarınca alınan karara göre makyaj operasyonuna soyunmuş. Şuanlık kesin bir tarih belirtilmese de, kendisine biraz daha zaman verilen modelin, Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Motor Show’da boy göstermesi bekleniyor.

Kamuflajın genelllikle modelin ön yüzünde olduğu görülmekte, fakat bir İndianAutosBlog okuyucusu tarafından yapılan ”ön yüzdeki değişimler gittikçe incelecek” açıklaması modelin bekleyenlerini heyecanlandırdı.

Açıklamaya göre incelendiğinde revize edilen ön tampon ve yeni LED gündüz farlarıyla başlayan detaylar; bir dizi yeni jant, yenilenen arka tamponlar ve stoplar ile devam ediyor.

İç mekan söz konusu olduğunda model, 10.25 inçlik yeni bir bilgi & eğlence sistemi, kişiye özel parmak izi ve touchpad gibi tam aydınlanmamış ayrıntılara yer veriyor.

Kaputun altında ise 6.6 litrelik biturbo V12 bir mağara yer veren model, bu mağaradan 632 beygir ve 800 Nm’lik iniltileri beraberinde sunuyor. Bu mağara ve iniltilerinin beraberinde 4.6 saniyelik 0-100 km/s akselerasyonuna sahip olan model, 250 km/s’lik son hıza ulaşabilirken bunu tam 2440 kilogram ağırlığıyla başarıyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu