Haberler

Tersi de çok hızlı




2014 Cenevre Motor Şovu’nda Koenigsegg, One:1 modelinden 6 tane örnek üreteceğini açıklamıştı. Bu örneklerden sağda direksiyonu olan tek araç BHP Project grubuna teslim edildi. Araç hakkındaki görüşlerini kendi youtube kanallarında yayınladılar.

Aracı gruba Koenigsegg’in resmi test sürücüsü Robert Serwanski teslim etti. Aracın deposunda normal benzin olduğu için araç malesef 1,160 beygir güce ulaşabiliyor. Ancak deposuna etanol karışımlı yakıt doldurulduğunda araç 1,341 beygir güce ulaşabilecek.

Araç 5 litrelik V8 silindirli bir motora ayrıca çift debriyajlı 7 oranlı bir vites kutusuna sahip. Son hız olarak normal yakıtla 361 km/sa hıza çıkabiliyor.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Son hız olarak 361 km/sa çıkabiliyor. yazarken insan utanıp bi official sitesine girer ve araç üreticisinin verdiği değerlere bakar 225 mhp yi zaten videoda görüyoruz ve daha devam etmeye çok çok istekli araç adama sorarlar nasıl 361 kmh diye bu ? (farkındaysanız 3 senelik takipçiniz olarak ve bu 3 sene içerisinde hiçbir yorum atmadım ve oturdum şu an son 2 yorumumdada hata düzeltiyorum düzeltin şunu) dünyanın en hızlı 0-400 aracına oturupda 361 top speed yazmayın agera r bile o hızlarla oynarken hemde!

    1. haberde araba tanıtılmıyor video paylaşılıyor
      ve videoda araç yazıldığı gibi 361 kms’ye çıkabiliyor çünkü kullanılan yakıt standart
      daha mili kilometreye çevirmekten aciz insanların sessiz kalması hepimiz adına daha iyi olur.

      1. Bidaha oku demiyeceğim yorumumu okumaktan aciz çıktın…Son hız olarak normal yakıtla 361 km/sa hıza çıkabiliyor. videoyu birdaha izle üşenmeden erinmeden 361 kmh ye nasıl çıktığını gör ve daha ne kadar devam edebileceğini ve sessizce kaybol burdan rezil etmeye çalışırken rezil oldun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu