Haberler

“Tehlike” M Festivali’nde ortaya çıktı




M6 Coupe dayanıklı ve yeni bir ön tampon, yenilenmiş yan etekler ve belirgin bir arka kanadı içeren bir aerodinamik gövde kitine sahip. Arabada FIA onaylı, çarpışma durumunda araçtan çıkış/kaçış için kullanılacak bir çatı kapağı bulunuyor.

Güç, şirketin “hafif” sürümü olan modifiye edilmiş 4.4 litrelik M Turbo TwinPower V8 motorlar tarafından sağlanıyor. 500 PS (493 HP) ve “etkileyici yüksek tork” üretiyor. 1300 kg (2,866 lbs) ağırlığında ve oldukça hızlı olmasının yanında 6 ileri sıralı yarış şanzımanı kullanılıyor.

BMW Motorsporları Direktörü Jens Marquardt, “BMW M6 Coupe açıkçası bize yeni bir araç geliştirmek için sansasyonel bir üs sağladı. Dolayısıyla M6’yı yarış pisti için bir araca dönüştürmek mühendislerimiz için iki kat daha eğlenceli bir hal aldı. 2016 M6 GT3 aracınının dört gözle yola çıkacağı günü bekliyoruz ve bu aracımız ile motor sporlarında başarı hikayemize bir bölüm daha ekleyeceğimize eminim.” şeklinde görüşlerini belirtti.

 

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu