Haberler

Uzun maceraların yeni kahramanı




Volkswagen yeni modeli California’yı tanıttı.

Yakın zaman önce tanıtılan T6 modeli üzerine kurulan California baz modelde manuel bir tavan tentesi, perdeler ile geliyor ve 7 kişiye kadar oturma alanı sunuyor. Ayrıca aracın bir de piknik masası var ve sandalyeler bagaj kapağına konumlandırılmış.

California Coast adı verilen orta seviyedeki donanım paketli model alıcılarına yemek yapma alanı sağlıyor. Bu alan paslanmaz çelik bir lavabo, 2 adet ocak ve 42 litrelik hacimli bir soğutucu ile donatılmış. Ayrıca modelde alüminyum ve ahşap görünümlü kaliteli parçalara yer verilmiş.

California Ocean olarak adlandırılmış üst seviye donanımlı modelde ise çift cam, otomatik tavan tentesi gibi belirgin özellikler var. Diğer detaylar ise ayarlanabilir LED aydınlatma ve koltuk ısıtma gibi şeyler.

California başlangıçta zengin bir motor seçeneği ile piyasaya sunulacak. TDI serisinden bir çok motor kullanacak olan model 84 – 204 beygir aralığında bir motor gücüne sahip olacak. Bu motorlar arasında biri 149 beygirlik ve diğeri 204 beygirlik olmak üzere 2 adet benzinli motor görev alacak.

Volkswagen California şu an siparişe hazır durumda ve Almanya fiyatları 41,429.85 €’dan başlıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. gerçekten başarılı bir araç yol tutuşu oldukça iyi T6’ya bindim şuanda makyajlı T5 kullanıyoruz bariz farklar var ama ön tarafı o sertliğini kaybetti minyonlaştı biraz arkası çok güzel içi bol bol eşya gözü ve eskisine nazaran güzel işçilik var umarım direksiyon sistemini değiştirip elektrikli yapmazlar direksiyonu bayağı iyi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu