Haberler

Duster’a bir haller olmuş




Aylar önce konsept olarak karşımıza çıkan Renault Duster Oroch, bugün Arjantin’deki Buenos Aires Uluslararası Otomobil Fuarı’nda resmi olarak tanıtıldı. Fransız üreticinin ilk pick-up modeli olan Dacia Duster temelli Oroch, öncelikle her yıl yaklaşık 1 milyon küçük pikabın satıldığı Güney Amerika pazarı hedeflenerek üretilmiş.

Renault, Oroch’u “çift kabinli bir kamyonetin fonksiyonelliği ve hacmiyle sportif bir SUV’nin performansı ve konforunu birleştiren araç” olarak tanımlıyor. Tasarıma baktığımızda geçtiğimiz yıl Brezilya’da görücüğe çıkan konsept modelle olan benzerlikler dikkat çekiyor. Önde geniş çamurlukları ve alıştığımız yüzüyle Duster, arkasında ise kısa sayılabilecek bir kasa bizi karşılıyor.

Donanım ve motor seçenekleri hakkında çok fazla detay paylaşmayan Renault, aracın ilk etapta 1.6 ve 2.0 litrelik, 4 silindirli benzinli motorlar ile satışa sunulacağını açıkladı. İç mekanda ise Renault’un Media NAV Evolution bilgi/eğlence sisteminin, 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı bulunacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu