Haberler

Sızıntının ismi bu kez ‘Camaro Convertible’




Bu sabahki teaser*’ın ardından Chevrolet kazara 2016 Camaro Convertible’ı bir kaç dakikalığına gözler önüne serdi.

Bu birkaç dakikaya rağmen görüntüler civa gibi dağıldı ve ünlü ‘Camaro6′ forumu birkaç tane görüntüyü ve bilgiyi kendi sitesine ekledi. Bu fotoğraflardan çıkarılan sonuç ise modelin coupe bir tasarımın izinden gittiği ve buna ek olarak kumaş, fonksiyonel, konumlandırılabilir bir tavan yer alıyor.

En önemli sızıntı ise modelin kaputunun altını aydınlatmış. Motor seçenekleri apaçık ortadayken seçim yapmak ise sadece gelecekteki kullanıcılarına kalacak.

– 3 motor seçeneği bulunan modelin ilk seçeneği 2 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli bir motor. Bu motor 275 beygir ve 400 Nm tork üretiyor.

– 2. seçenek ise klasik bir V6 gibi gözüküyor. 3.6 litrelik V6 motor 335 beygir üretmesine rağmen tork değeri 385 Nm’ de kalmış.

– 3. ve son seçenek tam bir ‘Amerikan Kası’. Modelin makyajsız halinde de bulunan 6.2 litrelik V8 motor biraz gıdıklanarak 435 beygirden 455 beygire çıkarılırken ünitenin ürettiği tork 617 Nm olarak belirtilmiş.

Bu sızıntı ne oldu nasıl oldu bilinmiyor ancak güzel ipuçları verdiği kesin. Resmi tanıtıma 2 gün kala model hakkındaki ayrıntılar az çok belirlendi.

*Sızıntılardan önce bu sabah Chevrolet tarafından yayınlanan resmi teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=MG_XgQcOeqg

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu