Haberler

Tüketici dostu




Hibrit otomobiller denildiğinde Dünya çapında üne sahip olan Japon devi Toyota, hidrojenden elektrik üreten 2016 Mirai’nin sıfır emisyonla 482,8 km yol katedebileceğini duyurdu.

Amerika’da yer alan EPA (Environmental Protection Agency) standartlarına göreyse bir depoyla 502,1km menzile ulaşabildiği belirtilen otomobil, 1850 kg’lık ağırlığına karşılık 0’dan 100 km/sa hıza 9,6 sn’de çıkarken 178 km/sa’lik maksimum hız değerine sahip.

Toyota, yeni bir teknolojiyle hibrit otomobillerin geleceğini yansıtan Mirai’yi satın alacak müşterilerin cazip avantajlara da sahip olacağını belirtirken aşağıdaki listede de göreceğiniz gibi gerçekten de Mirai pek çok tüketici için oldukça cazip bir seçenek halini alacak gibi görünüyor. İşte o liste:

    • 15.000 $ değerinde yakıt hediyesi
    • Hidrojen istasyonları bulmaya yarayan Safety Connect and Entune ismindeki uygulamanın ücretsiz olarak sunulması
    • 7/24 müşteri desteği
    • Üç yıl boyunca aracın serviste geçirdiği süre kadar araç sahibine başka bir Mirai’nin ücretsiz olarak kiralanması
    • 3 Yıl & 56.000 km boyunca bakım giderlerinin, yol yardım ve çekici masraflarının ToyotaCare tarafından karşılanması
    • 8 Yıl & 160.000 km yakıt hücresi garantisi

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu