Haberler

Yeni üye yakalandı




Yeni Astra ailesinin diğer üyeleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Aileye katılan son üye test sırasında casus fotoğrafları çekilen yeni Astra Sports Tourer.

Yeni hatchback altyapısı üzerine inşa edilen Astra Sports Tourer’ın ön tasarımı hatchback ile aynı gibi gözükse de yine de far çevresi bazı şeyleri gizlemek için kamuflajlanmış. Arka tasarım ise yeni spoilera sahip ve yerini alacağı modele göre daha pratik bir kullanım sunacak gibi duruyor.

Ayrıca arkaya kadar uzanan omuz çizgisi ve entegre tavan rayları ise dikkat çeken diğer detaylar. Motor seçenekleri ise hatchbackden alınmış. Liste şimdilik 1.6 litrelik 95 PS gücündeki CDTI dizel, 1.0 litrelik 105 PS ve 1.4 litrelik 145 PS ve 250 Nm üreten EcoTec benzinli motorlardan oluşsa da ilerleyen zamanda bu seçeneklerin sayısı artabilir.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu