Haberler

Pole pozisyonu




Ford Avrupa, gelmiş geçmiş en iyi otomobil simülasyonları arasında gösterilen Forza Motorsport serisinin son versiyonu için özel bir Focus RS tasarladı.

Xbox için özel hazırlandığı belirtilen otomobil, renkli tasarımıyla birlikte üzerine resmedilen Ford GT ve Forza Motorsport 6 yazısıyla dikkat  çekiyor. Almanya Köln’deki özel bölümde kullanılacağı belirtilen Focus RS’in şöför koltuğunda ise tanıdık bir isim olacak: “Stig”

2.3 litrelik dört silindirli EcoBoost motora sahip olan Focus RS, 350 PS güce ve 440 Nm tork değerine sahip. Ford, altı ileri manuel şanzımanla birlikte dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan otomobilin Active Torque Vectoring sistemi sayesinde viraj kabiliyetinde yeni bir sınıf açacağını belirtirken sürüş keyfinin de en uç noktada olacağını iddia ediyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu