Haberler

Megane sıcağa dayanamadı




İtalya’nın Venedik bölgesinde yer alan kıyı kasabası Caorle’de yaşayanlar termometrelerin 37’yi göstermesi ile zor anlar yaşıyor. Ancak sıcak hava sadece insanları olumsuz olarak etkilemiyor. Bölgede 4 gündür güneşin altında park halinde bulunan bir arabanın bazı kısımlarının eridiğini iddia eden fotoğraflar sosyal medyada yer aldı.

İngiliz turist John Westbrook tarafından çekilen görüntülerde arabanın güneşe en çok maruz kalan sağ kısmında yer yer hasarlar oluşmuş durumda. Birkaç gündür plaja paralel bulunan alanda park halinde olan aracın sahibi ise henüz bulunabilmiş değil.

Kaynak: NTV

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Haberdeki olay hiç bir mantığa sığmıyor.
    Fotoğraftaki araç en az 8-10 yıllık. Bu kadar sürede hiç mi güneş altında kalmamış; İtalya’da bu hale gelen plastik Afrika ülkelerinde hatta bizim Güneydoğu’da nasıl olmuş da erimeden kalıyor?
    Bence bu araca başka bir sıcaklık kaynağı vurmuş, muhtemelen yanında sıcak hava üfleyen bir araç/makine falan çalışmış.

  2. Lütfen yeni yazarlar araştırma yapmadan yazmasınlar bu fotoğraflar “bir bina içbükey şeklinde ve aynalardan yapıldığı için yansıttığı güneş ışığıyla araba eritti.” diye interenete salındı.

      1. Başka bir araç da olsa Megane’nın da doğal yollardan erimediği ortada. Sen de iyi bilirsin ki o malzemeler ısıya dayanıklı plastikten üretiliyor.

  3. 37 derecede megane eriseydi antalyadakiler ne yapacaktı bide sanki adamlar boşuna fırınlı boyama sistemi yapıyorlar tabi sen onu bilmezsin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu