Haberler

Nissan yeni güvenlik aracını tanıttı




Nissan yeni güvenlik aracı Maximayı gözler önüne serdi.

Geçen hafta sonu Virginia International Raceway’in ev sahipliği yaptığı Oak Tree Grand Prix’inde kullanılan güvenlik aracı ilk kez görüldüğü için dikkatleri üzerine toplamıştı.

Kaputtan arkaya doğru uzanan siyah çizgilere, kırmızıyla kombine edilmiş özel grafiklere ve NISSAN yazan yapıştırmalara sahip olan güvenlik aracı bu görselliğin yanı sıra yine siyah renkte alaşım jantları kırmızı kaliperlerle bezeyerek bir bütünlük sağlamış.

Motor hakkında NISSAN tarafından pek bir açıklama yapılmazken hatırlatmalıyız ki standart bir Maxima 3.5 litrelik V6 motora sahip. Bu motordan elde edilen güç değerleri ise 300 beygir ve 353 Nm tork. Xtronic şanzımanla bezenen model şanzımanın tasarruflu kimliğiyle beraber şehiriçi 10.6 ve sehirdışı 7.8 litrelik tüketim değerlerine sahip.

2015-nissan-maxima-safety-car(2)

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu