Haberler

İlk gerçek model olma yolunda




DS Automobiles  iki haftadan daha kısa süre içerisinde Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtacakları konseptin fotoğraflarını yayınladı.

PSA ortaklığı çatısı altında bulunan DS’in kendi başına bir marka haline geldiğinden buyana ismini duyurma çalışmaları oldukça durağan bir haldeydi. DS kendisine ait bir amiral gemisine ihtiyaç duysa da marka henüz konseptin geleceği ve kimliği hakkında bir bilgi vermedi.

Eğer gösterime çıkacak olan konsept DS’in yeni amiral gemisi olmayacaksa Çin piyasası için çıkarılacak Avrupalı bir crossover olabilir. Tahminler bir yana konseptin sadece marka imajını iyileştirilmesi için tasarlanmış bir tasarım öğesi olması da olası.

Kimliği belirsiz konsept makyajlanmış DS 4 ve Crossback versiyonu ile birlikte görüyücüye çıkacak.

Not: Fotoğraf Divine DS konseptine aittir.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Biraz konu dışı ama kac gündür Hyundai ile ilgili hic bir haber yok sitede diger otomobil sitelerinde tucsonla ilgili yada 2016 elantra ile ilgili haberler var sadece dikkatimi çekti neden aceba

  2. 2012 1.4 tsi 4*4 tiguan sahibiyim. yeni tucson u test edene kadar arabam en iyisi derdim. tucson dan sonra katır a biniyormuşum. ben şahsen kia yı hyundaiye tercih ederim. yeni sportage tipi hariç iç kalite olarak tucson dan daha iyi görünüyor. bu alman fanatikliği artık tarih olmalı. diğer firmalar da almanlardan aşağı değil. bu fanatiklik nedeniyle fiyatlar aldı başını gidiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu