Haberler

Rakiplerini geride bırakmanın en havalı yolu




Johan Kristoffersson, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen FIA Dünya Rallikros Şampiyonası’nın Hockenheim ayağında mavi beyaz Volkswagen Polo‘sunu ne kadar ustaca kontrol ettiğini herkese gösterdi. Rallikros’ta bütün otomobiller yan yana start alıyorlar fakat Kristoffersson’un başlangıç pozisyonu ilk viraj için dezavantajlıydı. İlk viraja otomobiliyle dışarıdan yanlayarak girerek bu dezavantajını avantaja çevirmeyi bildi. Bu hareketi ile rakiplerini geride bırakarak ilk virajın sonunda birinci sırada olmayı başaran Kristoffersson  ayrıca bu cesareti ile pistin en havalı pilotu olmayı başardı.

Etkileyici drift performansının yanı sıra Kristoffersson, Almanya etabında başarılı bir performans sergiledi. İkinci etabı birinci sırada tamamlamayı başaran pilot, yarı finalde 4. olduğundan dolayı final yarışına katılmaya hak kazanamadı.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. kenblock finalde 3 . oldu peter solberg finalde 5. oldu ama hakikaten çarpışan arabalara dönüşüyorlar bir yerden sonra Sebastian Loeb finale kalamadı mesela 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu