Haberler

Sliven’de Türk rüzgarları esti!




2015 Avrupa Ralli Kupası’na dahil Sliven Rally 04-06 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlendi. Ülkemizden de 3 ekibin start aldığı ralliden sporcularımız büyük başarılarla ayrıldılar.

Castrol Ford Team Türkiye adına bu sezon Avrupa Ralli Kupası’nı takip eden son 2 senenin Türkiye Ralli Şampiyonu Murat Bostancı-Onur Vatansever bu yarışı da ilk sırada tamamlayarak kupadaki liderliğini sürdürmeyi başardı.

Neo Motorsport adına Peugeot 207 S2000 ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi de genel klasman ikinciliğini elde ederken, bir diğer Türk ekip olan Mustafa Çakal-Mehmet Köleoğlu, Mitsubishi Lancer EVO IX ile genel klasman altıncılığını kazandı. Çakal-Köleoğlu aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası’na Sınıf N ikinciliği puanını taşımayı başardı.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Teşekkür ederiz. Adeta bir Eylül dökümü yaşanan bu zamanlarda böyle anlayışlı insanlara ihtiyacımız var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu