Haberler

Yeni Honda Civic kamuflajsız görüntülendi




Yeni Honda Civic, kamuflajsız haliyle kameralara yakalandı.

Michigan’da objektiflere yakalan yeni model önceki aylarda fotoğraflanan patent çalışmalarıyla benzer dizayna sahip. Güncel modelden oldukça farklı görünen yeni model şu ana kadarki Civicler arasında belki de en vurucu arka tasarıma sahip.

Full LED ön farların opsiyon listesinde olacağı yeni Civic’te, yeni 1.5 litrelik 4 silindirli turbo motorun da satışa sunulacağı açıklandı. 6 ileri manuel veya CVT şanzımanla satışa sunulacak olan yeni Civic’te, ek olarak Cng ve hybrid versiyonlarında satışa sunulacağı söyleniyor.

İç mekan fotoğrafları çekilemese de prototip halinin çekildiği iç mekan fotoğraflarıyla bir önceki modele göre kalitenin arttığı ve günümüz standartlarının yakalandığı gözleniyor. Ek olarak Honda’nın iki katlı gösterge panelinden de vazgeçtiği görülüyor.

Son olarak sedan modelinin ardından coupe modelinin de üretilmesi planlan yeni Civic’te sedan modeli için de type R üretilecek.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Neresi nefes kesici anlamadım. Arka taraf berbat gözüküyor. Honda acilen iyi bir tasarımcı kiralamalı.

  2. Ben artık arabaların tasarımlarından çok fiyatlarıyla ilgilenir oldum. Şu an satışta olan benzinli otomatik kasa 80000 tl ise , yeni kasa dizel otomatiğe rahat 120000 tl ister Honda herhalde…Hemde tutanın elinde kalır , kapış kapış satar. Allah daha çok versin…

    1. 80 bin lira değil Civic. Ayrıca bir arabanın fiyatını söylerken neden en dolu versiyonunu söyleriz anlamam.

  3. arkası çok kalkık, havada olmuş. Biraz basık olsa güzel olurdu. Ön tarafı güzel olmuş ama

  4. iki katlı ekran göstergelerini bırakmış. direksiyon küçülmüş arka stoplar radikal ön kaput amerikan arabaları gibi sportif. en dikkat çekici özelliği araç baya iri sanki tekerleri de büyümüş c sınıfı araçlar d sınıfı gibi olmuş. merak ettiğim bu büyüme nereye kadar devam edecek 50 sene sonra kamyon gibi iri otomobiller mi olacak. sanmıyorum bu büyüme bi yerde son bulur.

  5. Mükemmel tasarım FB6 kasa ile yarışır. Arkası da önüde çok yakışıklı olmuş.

  6. Cvt nasıl popüler oluyor anlamış değilim , yanlış mı yönlendiriliyoruz yoksa bilmediğimiz bir şeyler mi var ? Bugüne kadar cvt olarak test ettiğim araçların sürüş stilini beğenemedim 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu