Haberler

Makyajlı Toyota GT 86 yakalandı




2017 model yılında yenilenmiş yüzüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Toyota GT 86, kamuflajlı bir şekilde objektiflere takıldı.

Kamufajın arkasından görebildiğimiz kadarıyla 2017 GT 86, daha geniş bir ızgaraya ev sahipliği yapan yeni bir ön tampona sahip. Farlar, spoiler ve arka tampon da değişikliklerden nasibini almış.

Hakkında henüz detaylı bilgi bulunmayan modelin, güncel olarak kullanılan 200 PS (147 kW / 197 HP) ve 205 Nm (151 lb-ft) güç değerlerine sahip 2.0 litrelik 4 silindirli boxer motoru kullanmaya devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

    1. Niye eksilediğinizi de yazsaydınız da bilgilenseydik.Bu arabanın testini yapan herkes lastiklerin değişmesi gerektiğini söylüyor.

      1. Ben eksilemedim, ama açıklamasını yapayım. Bu aracın esprisi drift. Üzerinde gelen lastikler eko amaçlı değil, düşük tutunma (low grip) amaçlı takılmış lastikler. Lastiklerin sadece piste girilecekse değiştirilmesi uygun olur, onun dışında hiç bir yabancı sitede lastiklere kötü diyen duymadım. Çünkü “görevini” yerine getiriyor.

        1. doğru iş görüyor ancak daha iyi olabilir.gt86 nın eleştirilecek başka bi nokta göremiyorum zaten.aslında varda küfür yerim onları da söylersem 🙂

          http://www.evo.co.uk/toyota/gt-86
          evo:tyres could have more grip

          top gearın videosunu bulamadım ama
          jeremy clarkson da prius lastikleri olduğunu söylüyor.ama iş gördüğünü de söylüyor.

          toyotanın modifiye firması trd nin gt 86 sı daha iyi lastiklerle geliyor mesela.

          autocar ın videolarında da bahsediliyor.

  1. Makyajlısı gelince ikinci el fiyatları belki biraz daha düşerde bi ihtimal alırız.(bisiklet alabildi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu