FeaturedTadımlıkVideolar

Ford Fiesta Red 1.0 EcoBoost | İlk Bakış




Ford Fiesta Red 1.0 EcoBoost etrafında kısa bir tur. Test sürüşü, POV ve Kadın Gözüyle videosu ilerleyen günlerde yayınlanacak

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

25 Yorum

  1. Ön farlar biraz karartılsa daha güzel durucak sanki. Böyle çok hoş gözükmüyor. Bu aracın St versiyonunu ülkemize getirmeyen otosana da selamlar. Kafayı dizel beyaz trendle bozmuş adamlar.

  2. Orta konsala dokunmatik ekran geldiğini hatırlıyorum . Paketten dolayı mı yok ? Yoksa model yılından dolayı mı ?

  3. işte böyle 60.000-70.000 tl civarında 100.000 lik abilerine nal toplatan, yol tutuş, şase dengesi ve mükemmel direksiyon tepkileri olan modellerin testini daha çok görmek istiyoruz. tebrik ederim. and ın ve sinanın yorumlarını cok merak edıyorum,bu fiyata göre sürüş hissi mükemmel bulacaklar bence.

    1. Normalde Fiesta ST’nin bu fiyat civarlarında getirilmesi gerekiyordu. Bu araba için bu fiyat fazla. Sadece güçlendirilmiş bir Fiesta işte; süspansiyonlarında, frenlerinde dizelinden farkı yok.

      60.000-70.000 TL arasında 10.000 km bile görmemiş Kia pro_cee’d GTler var, 50.000 km’de BMW 116i’ler var…

  4. Güzell and ve sinan’ın neşesi yerindedir şimdi. And cliolu günlerini hatırlamıştır sık sık 1.0 ecoboosta rağmen.

  5. Turbo sesi normal mi sizce? İçerden duyulacak şekilde ötüyor. Çok sıkıştırılmış ya da turbo yaprakları hasar görmüş olabilir mi? ( 02:22-02:27 de )

  6. Bunun beyazı olacak milleti madara edeceksin TEM’de. Hatta arkaya TDCi yazısı yapıştıracaksın yalandan. Arkadan 4 kapılı 70 lik filo arabası sananlara 140 beygire kamçıyı verince seyreyle şenliği.

  7. Çok güzel bir test bizi bekliyor. Pist çekimi de yapsanız çok iyi olur bu araca. 1 litre 140 beygir çok iyi motor.

  8. motor ne kadar iyi olursa olsun downsizing bir yerde durmalı artık ileride tek silindirli araçlar çıkaracaklar işin zevki kaçacak nerede o 6 silindir motorun ekonomik sınıf olduğu günler ses gitti ses

  9. Black’i bende var detaylar icin sorabilirsiniz.Sesi icerden azda olsa geliyor ama cok hos geliyor vites degistirirken yine sesi var, 1 vitesten yavas kaldirirsaniz filtrenin sesini daha iyi duyuyorsunuz ve araba homurdaniyor bence cok guzel

  10. görünen kadarıyla 6.vites ve hız sabitleyici eksikliğini testte eleştirecekler gibi

  11. Bu aracın fiyatı bence fazla..millet st yi bu fiyata bekliyordu aşağı yukarı. Bu araç 10 bın tl ucuz olsa ıyı ıs cıkarır.

  12. Çok kafa karıştırıcı bir araba. İlk bakışta inanılmaz çekici geliyor insana . Ama daha sonra , birde fiyatına bakınca , yüzü fazlasıyla eskimiş ve donanımları kırpılmış tek kapılı bir fiesta olduğu gerçeği ile karşılaşıyorsunuz .

    Tabi ki motor , motor , motor diyecek herkes. Bakalım testte bu ödüllü motor Otopark ekibi tarafından ne kadar beğenilecek.

    Bu arada , M5 Kadın gözüyle videosunu beklerken , Hyundai POV ve Kadın Gözü geldi. Arkasından Hyundai testi gelir diyordum , aradan Fiesta Red çıktı.

    Yeri gelmişken , Otopark ekibine yaptıkları bu ” çorba ” için teşekkür etmek istedim. Karışıkta olsa lezzetli …

    1. Sırf motor değil ki; direksiyon, süspansiyon, şasi, hepsi beğeni toplayan özellikleri.

    2. ford un belirgin değişmeyen özellikleri: direksiyon tepkisi ve hissiyatı, süspansiyon, mükemmel şasi ve sürüş keyfi. b sınıfı fiestanın sürüş zevki çoğu 100.000 tl arabada bulamazsınız.

  13. çekim gayet başarılı olmuş. oturmuş kadar oldum ancak torpido unutulmuş editörümüzün bilgisine :))

  14. 1.0 motor sonucta, uzun yolda ne yapiyor ? B sinifi arac kullananlar sehir icinde kullanacak ama senede 2 kere de olsa sehir disina gidecegini dusunursek. otobanda 120 km hizla devir saati ve tuketimi nedir ayrica motor sesi nasildir ? ben bunu merak ediyorum.

    1. 120 km ile gidersen 6 litre yakıyor. bende 100 hp 6 ılerı powershıft olanı var. bu da aynı yakar. ben otobanda daha az devirle daha fazla km yapmasını beklerdım tek eksisi bu bence. motor sesi hiç gelmiyor o konuda mükemmel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu