Haberler

2016 Seat Leon kamuflajlı olarak görüntülendi




Seat’in C-Hatchback sınıfı modeli Leon’un piyasaya sürülen en son kasası, markanın durağan seyrinin değişmesinde önemli pay sahibi oldu. Başarılı aracın 2016’da piyasaya sürülecek makyajlı kasası Avusturya Alpleri’nde test edilirken objektiflere yakalandı.

Leon’un makyajlanacak olmasına rağmen ağır kamuflaj altında olması araçta ağırlık bakımından ciddi bir güncellemenin olacağına işaret ediyor. Ayrıca fotoğraflarda aracın içinde görünen dizüstü bilgisayar ve jant kapaklarındaki ölçüm cihazları yeni Leon’da yeni bir motor seçeneği için hazırlıkların yapıldığını gösteriyor.

İddialara göre yeni Leon’un motor gamında 190 beygir gücünde 1.8 litrelik TSI motor da yer alacak. Bu motorda bulunacak Aktif Silindir Teknolojisi (ACT), dört silindirli motorun tam güce ihtiyaç duymadığı durumlarda 2 silindirle çalışmasını sağlayarak aracın ciddi anlamda yakıt tasarrufu yapmasını sağlıyor. İlk etapta Leon’da kullanılacak bu motorun MQB platformunda üretilen Skoda Octavia, Volkswagen Golf ve Audi A3’te de kullanılması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Farlar açılmamış onun yerine üste lamba konmuş. Bunun nedeni farda yeni bir teknoloji kullanmaları olabilir. Onun dışında bu haliyle berbat görünüyor. Tanıtımını dört gözle bekleyeceğim. Bir de fiyat konusunda biraz ucuz olursa iyi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu