Haberler

Top Gear artık tek kişilik




Birkaç ay önce BBC tarafından yeni Top Gear sunucusu olarak görevlendirilen Chris Evans, yanına yardımcı sunucu arayışına girmişti. Anlaşılan o ki, aradığı kriterlerde sunucu bulamayan Evans, programı tek başına sunmaya karar verdi.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’i, taklit etmek istemediğini belirten Evans, “Bu sefer işler farklı yürüyecek, çünkü öyle olsun istiyoruz, denemek istiyoruz.” dedi. “Çıkıp üç kişi bir şeyler çekecek olursak onları tekrar etmiş oluruz, neden böyle bir şey yapalım ki?” diye ekleyen Chris Evans, BBC ile üç yıllık anlaşma imzalamıştı.

2016 Mayıs ayında ekranlara gelecek olan yeniden formatlanmış Top Gear için şu anlık 2 sezon ve 16 bölüm planlanmış durumda. Cannes’de Evans’ın yaptığı konuşma sırasında fotoğrafçılara poz veren Stig ise dikkatlerden kaçmadı. Chris Evans, Stig ile ilgili “Henüz kesin bir şey söylemek istemiyorum fakat Stig’in bugün burada oluşu gelecekteki varlığının ipucu olabilir.” dedi.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. Evet, Amazon Prime’da adı henüz belli olmayan bir program yapacaklar. Hatta çekimleri dün başladı.

  1. Eh diğerleri zaten başka şekillerde çalışacaklarsa hayranları oraya kayacaktır. Sırf Top Gear ismini kullanarak bişeyler yapmak zor şu saatten sonra. BBC’ye geçmiş olsun. Chris Evans da Özgün kardeşlere benziyor 🙂 Birşey bilmeyen, ama otomobil programı sunan spiker modunda 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu